Producten

Esthederm-face-en-tekst

INSTITUT ESTHEDERM

Maak kennis met de kwalitatief hoogstaande verzorgingslijn van institut esthederm. En de Daarbijhorende exclusieve, gepatenteerde behandelingen.

Visie op de huid

Uw huid is een levend orgaan, dat door interne en externe factoren uit evenwicht kan worden gebracht. Waar traditionele producten trachten de functies van uw huid over te nemen, gaan de producten van Institut Esthederm uw huid voorzien van werkstoffen die de huideigen mechanismen aanpassen, heropvoeden en optimaliseren zodat uw huid zichzelf opnieuw in de juiste balans kan brengen.

Respect voor uw huid en werkzaamheid

Uit respect voor uw huid zijn de producten voorzien van gepatenteerde werkstoffen die praktisch voor 100% bestaan uit huideigen stoffen, zodat uw huid deze volledig kan opnemen en verwerken en de tolerantie maximaal is. Bovendien biedt Institut Esthederm u producten met de hoogst toelaatbare concentraties actieve werkstoffen (10%), Voor een gegarandeerd goed resultaat. Dankzij een wereldwijd netwerk van onderzoekers, biedt Institut Esthederm u producten en behandelingen die hun tijd ver vooruit zijn. De meer dan 50 patenten die het merk inmiddels op haar naam heeft staan bewijzen dit eens te meer.

De bio-solaires van Istitut Esthederm

De noodzaak van het smeren van goede UV-beschermende producten is alom bekent. Wanneer de huid bij blootstelling aan de zon onvoldoende beschermd wordt zal deze sneller verouderen doordat er teveel vocht uit de cellen verdwijnt. Dit vocht is noodzakelijk voor het goed functioneren van de cel.

De bestandedelen in onze producten zorgen ervoor dat de melanocyten”de cellen die zorgen voor de pigmentvorming” Worden gestimuleerd en voorbereidt op het ontvangen van zonlicht. Zo kan de huid zich op natuurlijke wijzen weren tegen de uv-straling waardoor de kans op verbranding van de huid aanzienlijk kleiner is.

 

 COURTIN

In Wellness Salon de Zonnehoeve worden de Pedicurebehandelingen en de harsbehandelingen uitgevoerd met Courtin. Deze producten zijn allen vervaardigd op basis van de welbekende Tea Tree olie.
Tea tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zeer natuurlijke productiemethode met strenge kwaliteitscontroles geeft een productzuiverheid van 100%.
Tea Tree heeft een bijzonder heilzame werking. Het kan onverdund aangebracht worden op geïnfecteerde plaatsen, puistjes steenpuisten, snijwonden, insektenbeten en lichte brandwonden. Ondanks deze zeer antiseptische werking irriteert Tea Tree de huid niet, is schimmelwerend, kiemdodend en, in tegenstelling tot chemische middelen niet giftig. Het tast het gezonde weefsel niet aan en bevorderd de normale celgroei. Door zijn oplossend vermogen is Tea Tree olie in staat diep door te dringen in de huidlagen, abcessen, tandvlees en zelfs onder de nagels.
Zoals u kunt concluderen zijn de producten van courtin op basis van deze Tea Tree olie, geschikt als preventief verzorgingsproduct maar zijn ze bijzonder effectief bij huidproblemen van vrijwel elke aard. ( ook uiterst geschikt voor de verzorging van de voeten van mensen die aan diabetes of psoriasis lijden .)