Kledingadvies

Jezelf prettig en zelfverzekerd voelen is sterk afhankelijk van uw presentatie. Bent U daar tevreden over?

Straal je uit wie je bent?

Past je uiterlijk bij je leeftijd?

Veel mensen zijn hier onzeker over maar weten geen manier om een boost aan zichzelf te geven.

Wij van Hair & Body Care zijn uiterst deskundig op gebied van hairstyling, huidverzorging en make-up en kunnen het beste in U naar voren halen.

Maar niet alleen uw haar en make-up zijn bepalend voor uw totale voorkomen. Ook de kleding en de kleuren die U aan hebt, dragen een steentje bij. U voelt zich heerlijk als het plaatje compleet en af is. En U straalt een gezonde eigenwaarde uit.

Vanuit deze gedachte zijn schoonheids- en kapsalon Hair & Body Care en Ziazan kleur- en kledingadvies een samenwerking aangegaan. Samen streven we ernaar U de uitstraling te geven waarin U volledig zichzelf bent. Een praktische look, die iedere dag van de week te realiseren is. Wij kijken niet naar mode of trends maar naar U als persoon. We houden rekening met uw karakter, uw hobby’s en uw werk. Zo ontwikkelen we samen met U een passende, praktische en goed ogende stijl voor uw garderobe, make-up en kapsel.

U kunt uw advies helemaal zelf en naar behoefte samenstellen.

De modules van het totaalpakket op een rij.

Module 1: Nieuw kapsel

Bij Hair & Body Care staat een team van ervaren kappers garant voor een gedegen kleur-, styling- en verzorgingsadvies. Zij voorzien u, met respect voor uw eigen wensen, van het juiste kapsel. Ook kunt U deelnemen aan de workshop” Zelf je haar stylen” Zo weet U zeker dat U er elke dag opnieuw uitziet alsof U net van de kapper komt.

Module 2: Make-up

Een beetje make- up maakt een enorm verschil in uw presentatie. Bij Hair & body Care kunt U terecht voor.make-upadvies om uw natuurlijke schoonheid te ondersteunen. U hoeft niet bang te zijn dat het opzichtig wordt. Of dat het dagelijks veel tijd gaat kosten. U leert zichzelf stap voor stap op te maken. Met als resultaat een frisse, stralende en gezonde uitstraling. Dit make-up advies kunt U persoonlijk genieten. Maar ook in een workshop met meerdere deelnemers.

Module 3: Garderobeadvies

Bij Ziazan krijgt U een gedegen garderobeadvies. Samen met U wordt bekeken welke kledingstijl het beste bij U past, uitgaande van uw persoonlijkheid. U krijgt een kleurenanalyse en een kleding- en stijladvies. Al snel wordt U duidelijk welke modellen en kleuren U het beste staan. Ziazan neemt vervolgens uw garderobe door. In overleg bepaalt U wat blijft en wat weg kan. U leert combineren met uw huidige kleding. U zult versteld staan van de mogelijkheden die uw eigen garderobe al te bieden heeft. Tot slot krijgt U een overzicht van de items die nodig zijn om uw garderobe weer helemaal up-to-date te krijgen.

Module 4Samen winkelen

Vervolgens kunt U winkelen met Ziazan. Ziazan laat U zien wat ook bij U staat maar nog niet in uw kast hangt. U heeft de keus of U de kleding alleen past of dat U deze ook aanschaft. En de ontbrekende stukken uit uw garderobe? Ook daar wordt naar gezocht.

Voor meer informatie, mogelijkheden  en prijzen over  Ziazan verwijzen we U graag naar www.ziazan.nl.